Databáza helikoptér www.Heliport.sk spustila testovaciu prevádzku

Databáza vrtuľníkov heliport.vrtulniky.skPred niekoľkými dňami obohatila slovenský internetový svet webová stránka Heliport.sk – prvá slovenská databáza vrtuľníkov. Záujemcov o tieto lietajúce stroje ponúka prehľad helikoptér vyrábaných v súčasnosti a historických helikoptér, ktoré ešte lietajú alebo už nelietajú. V databáze nájdete okrem vrtuľníkov aj gyroplány, vírniky, gyro-klzáky, konvertoplány, nekonvečné stroje VTOL a STOL či prop-coptery. Databázu vrtuľníkov Heliport.sk nájdete na adrese heliport.vrtulniky.sk. Heliport.sk je v súčasnosti v testovacej prevádzke, a obsah je priebežne dopĺňaný. Podľa autorov je v databáze v súčasnosti viac ako 800 helikoptér od viac ako 200 výrobcov. Prehľadne usporiadané helikoptéry nájdete v abecednom zozname helikoptér. Vyhľadávanie podľa konštruktérov umožňuje zoznam konštruktérov. Na vyhľadávanie po celom portáli môžete využiť aj fulltextový vyhľadávač.

Komentáre k článku Databáza helikoptér www.Heliport.sk spustila testovaciu prevádzku (4)

  1. Databáze je to hezká a bohatá, ale kromě pár technických dat se člověk moc nedoví

  2. Ahoj, Roman, databázu stále budujem a ešte chvíľu budem. Každý deň pridávam nové vrtuľníky. Ak chceš, môžeš do komentárov na každej stránke o vrtuľníku napísať rozšírujúce informácie.
    Ďakujem všetkým za podporu.
    Marek

  3. Konečne niečo ucelené pre heli-záujemcov.V tomto obore sú informácie roztrúsené na rôzných w-stránkach, hlavne s cudziny.Ja sa s tým zaoberam nejaký čas, hlavne o malé helikoptéry. Sám konštruujem malú helikoptéru jednomiestnú podobnú MOSQUITO / tá v zozname nie je/ a tak je pre mňa každá či už obrázková, technická, alebo písaná informácia dobrá. Poslal som Vám obr. ROTORWAY fotené v Afrike na výstave.

Vylepšite túto stránku

Chcete doplniť alebo upraviť túto stránku? Vyplňte textové pole nižšie. Ďakujeme ♥