Medzinarodný AEROVÍKEND Košice 2009

V sobotu 20. 6. 2009 sa koná Medzinarodný aerovíkend Košice 2009 od 9:00 hod v priestoroch Múzea letectva na košickom letisku. V piatok 20. 6. 2009 sa môžu návštevníci a vyznávači leteckej techniky tešiť na už 4. ročník medzinárodného leteckého dňa- AEROVÍKEND KOŠICE 2009 na letisku v Košiciach. V areáli múzea letectva sa táto letecká udalosť bude odohrávať od 9.00 až do 18.00 hodiny! Celodenný program začína prehliadkou leteckého múzea vrátane exponátov – prezidentskej galérie, megadetskými atrakciami, výstavou historických vozidiel, vyhliadkovými letmi, množstvom sprievodného programu a samotnými letovymi ukážkami špičkových lietadiel ako budú napr: HARVARD MK 4, PILATUS P3/05, YAK 52 atď. Perfektnú atmosféru, ktorú bude vnášať Peter Batthyany alias BANÁN doplní koncert skupiny LIQUID ERROR.

  • Vstupné: 5 € (150,63 Sk)
  • Deti do 10 rokov vstup zdarma

3 Replies to “Medzinarodný AEROVÍKEND Košice 2009

  1. Akurat som dosiel zo spominaneho „Leteckeho dna“, horsie organizovany a absolutne nezaujimavy program som este asi nezazil.
    Jedine pozitivum je muzeum to jedine stoji za to. :))
    Partia modelarov by ludi pobavila obela lepsie….

  2. Organizator – nehnevajte sa na mna, ale za 5 eur by to malo mat vyssiu uroven. S nostalgiou spominam na letecke dni 90 – tych rokov!!! Dokopy tam bolo 5 lietadiel ktore stali za to! Dalej nechapem, preco v sobotu vstupenka stala 5 eur a v nedelu 3 eura? To som akoze v sobotu zaplatil za vystupenie skupiny IMT Smile? Ja som prisiel na aerovikendovu akciu a nie na vystupenie nejakej skupiny – za ktoru som si, aj ked som nechcel – musel zaplatit. To ste tam mohli este priviezt nejake zvierata zo zoo a mohli ste cenu navysit o dalsie 2 eura. Nebol som sam komu sa to nepacilo. Nechapem ako take mesto – s takou hystoriou lietania, ako Kosice, nedokaze zorganizovat normalny letecky den, aky bol napr. nedavno v Piestanoch – kde priletelo lietadlo so systemom AVAX!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *