HELIKOMPRESS: Ultraľahké vrtuľníky Mosquito XE

Vrtuľníkové lietanie zažíva na Slovensku v posledných rokoch nebývalý boom. Prevláda však názor, že lietanie vrtuľníkom je cenovo nedostupnou záležitosťou. Záujemcovia o ultraľahké lietanie však vedia, že to je len mýtus. Ultraľahký vrtuľník Mosquito XE sa prezentuje jednoduchým a účinným designom. Jeho veľkou prednosťou je skutočnosť, že Vám ponúka najlacnejšiu variantu vrtuľníkového lietania na svete. Cena základnej stavebnice vrtuľníka Mosquito XE sa pohybuje už od 32.000 USD (približne 23.500 EUR bez DPH, cla a dopravy).

Helikompress

Spoločnosť HELIKOMPRESS s. r. o. je sprostredkovateľom nákupu a dovozu ultraľahkých vrtuľníkov Mosquito XE, CH 7 KOMPRESS, CH 7 CHARLIE a CH 77 pre Slovenskú republiku. Zabezpečuje pilotný výcvik pre získanie kvalifikácie súkromného pilota vrtuľníku PPL (H) a pilota ultraľahkého vrtuľníku UL (H). Výcvik pilotov prebieha na vrtuľníkoch typu CH 7 Kompress a Robinson R-22, ktorý vďaka ľahkému ovládaniu a skvelým letovým vlastnostiam patrí k najpoužívanejším vrtuľníkom vo svete pre výcvik pilotov.

Viac informácií a kontakty nájdete na stránke www.helikompress.sk alebo nás navštívte na letisku Trnava – Kopánka.

Kontakt

Ing. Milan Ďurica
HELIKOMPRESS, s.r.o.
M.R.Štefánika 43
920 01 HLOHOVEC
mobil: 00421905611274
tel./fax : 00421337421312

Komentáre k článku HELIKOMPRESS: Ultraľahké vrtuľníky Mosquito XE (2)

  1. Srdečne Vás zdravím a prajem všetko dobré v novom roku. Som z okr. SE, mám 49 r. a som len pasívnym pozorovateľom tých nádherných strojov, ktoré ponúkate. Už roky mám sen stať sa pilotom helikoptéry a hlavne v poslednom čase, keď sa aj vďaka Vám objavujú takéto UL mašinky, tak to je niečo fascinujúce. Bohužiaľ, môj jediný letecký zážitok je vyhliadkový let na Cessne 172 – 10 min. letu. Keby som mal možnosti- ako po finančnej aj rozumovej stránke, tak by som neváhal ani minútu a išiel do toho. Bojím sa, že môj čas už asi vypršal a ostane asi len pri obdivovaní Vašich stránok.
    Ešte by som rád vedel Váš názor na koaxiálne rotory, ako experimenty- Air scooter, Ezycopter ap. Ďakujem a prajem veľa bezpečných letových hodín. P.

  2. Ahoj Pavol
    Ak si sa obrátil na túto stránku tak by som Ti odporučal opatrnosť.Ponuka je síce lákava, ale skutočnosť prebieha oveľa zložitejšie.Hlavne ich prístup k plneniu ponuky a záväzku.
    Na vek sa neodvolávaj. Mám už 70 a v tomto veku som sa naučil lietať pre UL a v súčasnosti som obsolvoval skúšky na leteckom úrade a končím výcvik pre súkromneho pilota helikoptery PPL/H/.Ak máš zdravie ,peniaze , a trochu technického nadania tak žiadny problem.
    Milan

Vylepšite túto stránku

Chcete doplniť alebo upraviť túto stránku? Vyplňte textové pole nižšie. Ďakujeme ♥