Dagmar v Ružinove: Spomienka na Mi-8 OM-TMT

Dagmar v Ružinove: Spomienka na Mi-8 OM-TMT

Do redakcie nám chodia nové fotky a videá vrtuľníka OM-TMT Mi-8, ktorý pred týždňom havaroval na letisku Poprad. Fotky a videá vrtuľníka OM-TMT Dagmar pri leteckých prácach v Ružinove v Bratislave približne pred dvoma týždňami nám poslal Bc. Marek Fedor. Ak máte aj vy fotky tohoto vrtuľníka, alebo aj iných vrtuľníkov, neváhajte nám ich posielať. Fotky a videá nájdete v leteckom registri vrtuľníkov na stránke: vrtuľník Mi-8 OM-TMT.

Komentáre k článku Dagmar v Ružinove: Spomienka na Mi-8 OM-TMT (2)

  1. Do redakcie nám chodia nové fotky a videá vrtuľníka OM-TMT Mi-8, ktorý pred týždňom havaroval na letisku Poprad. Fotky a videá vrtuľníka OM-TMT Dagmar pri leteckých prácach v Ružinove v Bratislave približne pred dvoma týždňami nám poslal Bc. Marek Fedor. Ak máte aj vy fotky tohoto vrtuľníka, alebo aj iných vrtuľníkov, neváhajte nám ich posielať. Fotky a videá nájdete v leteckom registri vrtuľníkov na stránke: vrtuľník Mi-8 OM-TMT .

  2. Sloužil jsem na něm 2 roky na letišti v Praze – Kbelích a dodnes mám ty nejlepší vzpomínky. Pro mne to byly absolutní bezporuchové jedničky !!!

Vylepšite túto stránku

Chcete doplniť alebo upraviť túto stránku? Vyplňte textové pole nižšie. Ďakujeme ♥